Un senator ALDE cere o coaliție lărgită, pentru susținerea lui Iohannis, la Buzău. Dorin Bădulescu: „Rog electoratul care a sprijinit ALDE, USR, PNL și PMP să asigure victoria totală a dreptei”

Senatorul Dorin Bădulescu a lansat luni pe rețelele de socializare, un apel la unitatea dreptei, pe plan local, pentru a susține candidatul PNL, la alegerile pentru Președinția României.

„Am finalizat o bătălie, războiul continuă! După scorul de aproape 13,5% obținut de Mircea Diaconu în județ, pot să spun că proiectul inițiat de mine de unificare a dreptei la Buzău poate detrona PSD și aici. Procentele dreptei la Buzău dau speranțe pentru turul al doilea astfel încât județul nostru să nu mai fie Cenușăreasa României. Vreau să mulțumesc prietenilor și colegilor din ALDE care au făcut posibile procente de peste 20% și chiar peste 30% în multe localități din județ. Ați fost adevărați eroi! Nu vreau ca PSD să câștige în turul 2 la Buzău și ca om de dreapta, așa cum am fost întotdeauna, ma voi implica personal ca și până acum să reușim! Astfel, rog tot electoratul care a sprijinit ALDE, PNL, USR și PMP să se unească la Buzău și să detroneze aproape veșnicul PSD de pe locul 1 în mai toate alegerile! Rog electoratul meu personal și pe colegi să sprijine victoria dreptei în turul al doilea al prezidențialelor la Buzău„, mai spune senatorul ALDE Dorin Bădulescu, în postarea de pe Facebook.