Val de accidente rutiere pe cele mai circulate drumuri din județul Buzău, la început de weekend. Mai multe persoane au ajuns la spital

Principalele drumuri naționale, DN2 și DN1B, care tranzitează județul Buzău, au ajuns vineri, adevărate sperietori pentru șoferi, după producerea unor accidente cumplite, soldate cu mari pagube materiale dar și cu persoane rănite grav.

Primul accident grav a fost raportat pe DN1B, la intersecția cu DJ 205 către Fințești, după ce o șoferiță de 70 de ani, din București, a intrat în coliziune cu un autotren condus pe direcția Buzău către Mizil, de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Bacău.

În urma coliziunii autoturismul șoferiței a ricoșat într-o altă mașină condusă pe direcția Mizil către Buzău, de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, din București.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autocamionului și a pasagerului din autoturismul șoferiței, ambii au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Un alt accident teribil, soldat cu doi răniți și cu 2 mașini grav avariate, s-a produs pe DN2E85, în localitatea Poșta Câlnău, în zona hanului Neptun.

Evenimentul rutier s-a podus după ce un șofer de 24 de ani, din Ilfov, aflat la volanul unei autoutilitare, a intrat în coliziune cu un autotren staționat pe același sens de mers, la volanul căruia se afla un bărbat de 42 de ani, din municipiul Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 24 de ani și a pasagerei acestuia, o tânără de 18 ani, din Ilfov, ambii au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penal iar polițiștii continuă cercetările.