Vești bune pentru buzoienii care vor să obțină permisul de conducere: timpii de așteptare pentru susținerea probei practice au fost micșorați

Vești bune pentru buzoienii care vor să-și obțină, în viitorul apropiat, permisul de conducere auto. 

Conducerea Prefecturii Buzău, instituție în subordinea căreia se află Serviciul Înmatriculări și Permise Auto, a reușit suplimentarea numărului de examinatori auto.

După încadrarea pe funcții a unor noi examinatori auto, au apărut locuri libere pentru efectuarea probei practice a examenului auto și pentru lunile octombrie, noiembrie și decembrie.

În același context, subprefectul Viorel Holban a mai anunțat că Serviciul Permise și Înmatriculări se va muta în casă nouă, începând de anul viitor.

Este vorba despre o clădire din cartierul Micro XIV, care aparține Consiliului Județean, în care a funcționat un centru de plasament.

”Am demarat documentația pentru a ne muta într-o nouă locație a Consiliului Județean, cu acordul Ministerului. Am verificat locația cu cei acreditați de la Juridic, Logistică. Este pe strada Simila, nr 9, un fost centru de copii. Jumătate din locație va fi a noastră și sperăm ca în primele luni ale anului 2022 să ne mutăm”, a spus Viorel Holban, subrpefect.

În prezent, Serviciul Permise și Înmatriculări Auto funcționează într-un spațiu restrâns, de pe strada Chiristigii, într-o clădire care aparține Ministerului Afacerilor Interne.