VIDEO – A apărut prima filmare cu epava avionului prăbușit la Nehoiașu. Doi oameni de afaceri și-au pierdut viața

1666

În urmă cu câteva minute au apărut primele imagini filmate de salvatori ajunși pe Valea Nehoiașului la epava avionului prăbușit într-o pădure. .Victimele sunt doi celebri afaceriști, Liviu Bucățică și Mihai Covaciu din Râșnov.

Avionul de mici dimensiuni, un Pegna fabricat în anul 2008, a decolat de pe aerodromul din Ghimbav miercuri după amiază și ar fi trebuit să ajungă la Constanța.

Afaceristul Liviu Bucățică se afla la Râșnov și potrivit apropiaților ar fi trebuit să ajungă urgent la Constanța pentru perfectarea unui contract.

Mihai Covaciu,un împătimit al zborului, s-ar fi oferit să-l transporte pe Liviu Bucățică pe calea aerului la malul mării, după ce afaceriștii încheiaseră un contract pentru vânzarea unui imobil din Râșnov.

Vremea rea din Munții Buzăului, cu ceață și vânt puternic a provocat însă teribilul accident soldat cu moartea celor doi investitori..

Echipele de intervenție se află și acum la.locul accidentului pentru recuperarea celor două cadavre prinse în fuselajul zdrobit al avionului.