VIDEO „Cadrul de Acțiune Parlamentară pentru Buzău”, lansat de senatorul PMP Dorin Bădulescu

Senatorul PMP Dorin Bădules cu a lansat miercuri un proces de consultare cu electoratul buzoian, intitulat : „Cadrul de Acțiune Parlamentară pentru Buzău”.

În urma acestei inițiative, buzoienii sunt invitați să vină cu propuneri sau cu sugestii pentru modificarea cadrului legislativ sau pentru inițierea unor proiecte care vizează dezvoltarea comunitățillor din județul Buzău.

Senatorul PMP Dorin Bădulescu a declarat că cei interesați pot trimite propuneri începând de astăzi, pe rețelele de social media, prin e-mail sau pe platforme pe care le va indica ulterior pe pagina de Facebook.

„Dragi buzoieni, vă invit să vă alăturați consultării pe care v-o propun azi. Sunt sigur că, numai cu şi prin dumneavoastră, putem aduce instituția Parlamentului în stadiul în care ea să reflecte pe deplin ceea ce aveți cu adevărat nevoie. Vă invit să creăm mpreună Cadrul de Actiune Parlamentară pentru Buzău 2020-2024 şi vă aştept alaturi pe tot parcursul acestui proces. Avem nevoie de #OAMENI #asa cumsecade pentru #Buzau!”, a precizat Dorin Bădulescu într-o postare pe Facebook.

Senatorul Dorin Bădulescu a mai adăugat că, în urma procesului de consultare cu buzoienii, vor rezulta inițiative legislative care vor fi trimise spre dezbatere în parlament, pentru viitorul mandat.