VIDEO Ce cred sătenii din Padina despre bărbatul care și-a răpit nevasta rebelă. Tragicomedia, subiect de bârfă, de la birtul satului, la colțul străzii

Un bărbat din localitatea Voinești a ajuns miercuri seara în arestul I.P.J. Buzău, după o agresiune asupra soției, produsă în comuna Padina. Sub amenințare, bărbatul și-a obligat soția care tocmai fugise de acasă, să urce într-o mașină care urma să-i readucă la domiciliul conjugal.

Agresiunea s-a produs marți după amiază în localitatea Padina, județul Buzău.

Femeia fugise de la domiciliul conjugal în urma corecțiilor fizice repetate, primite de la soțul ei.

Ea a fost recuperată cu forța, de către bărbatul devenit violent, chiar din locuința fratelui, unde se refugiase de mai bine de două luni.

Sub privirile sătenilor și a familiei neputincioase, femeia a fost urcată cu forța într-o mașină care a demarat în trombă către domiciliul conjugal, din Voinești.

Fratele victimei a sunat la Poliție, iar mașina răpitorilor a foat oprită din trafic, la un filtru organizat pe raza Orașului Mizil.

Bărbatul care a plănuit răpirea soției, a fost plasat de judecători, în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, iar șoferul mașinii, acuzat de complicitate la sechestrare și răpire, a primit 30 de zile de arest la domiciliu.

Potrivit victimei, soțul violent nu este la prima ispravă de acest fel, el fiind acuzat în urmă cu câteva luni, tot de fosta soție, de secchestrare și lovire, fiind insă iertat de femeie, în cursul anchetei preliminare.