VIDEO – Cum l-au răpus „păcănelele” pe un fost subofițer de informații. Copleșit de datorii și-a pus ștreangul de gât la numai 50 de ani

1569

Tragedie într-o familie de pensionari din Buzău. Un fost subofițer de informații din cadrul MAI s-a spânzurat după ce soția l-a alungat de acasă de la domiciliul conjugal din localitatea Vadu Pașii.

Problemele din familie ale fostului subofițer Nicolae Fundulea au început în urmă cu un an după ce acesta s-a pensionat. Gurile rele spun că bărbatul ar fi devenit un împătimit al jocurilor de noroc dar și un prieten fidel al paharului.

Viața agitată a pensionarului MAI a făcut ca în scurt timp acesta să se umple de datorii spre disperarea soției.

De aici și până la divorț n-a mai fost decât un pas, soția izogonindu-l de acasă pe fostul subofițer. Acesta s-a mutat de câteva luni la domiciliul părinților din municipiul Buzău însă problemele lui păreau că nu se mai termină.

Chinuit de divorț dar și de patimile care i-au distrus viața, bărbatul s-a spânzurat ieri seară într-o anexă a casei bătrânești.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Vecinii fostului subofițer știau de problemele din familie ale victimei și cred că acesta ar fi fost principalul motiv.pentru care bărbatul și-a luat viața.

De altfel și mama răposatului crede acum că acesta s-a spânzurat din cauza soției care l-a izgonit de la domiciliu.