VIDEO Război între clanuri la Buzău. Un membru din gruparea sportivilor, bătut cu sălbăticie cu bâte, în plină stradă

Război între două clanuri rivale după atacul de duminică noaptea produs într-o cameră de hotel din Buzău Un tânăr din clanul pasăre, zis Gilbert, a fost agresat de persoane mascate, fiind bătut cu sălbăticie cu un baston telescopic. Rudele victimei au jurat răzbunare iar luni după amiază, inevitabilul s-a produs.

Un tânăr cunoscut în lumea interlopă ca făcând parte din clanul sportivilor, a fost snopit în bătaie luni după amiază, pe Bulevardaul Unirii din Buzău.

Martorii șocați au declarat că au văzut cum patru persoane înarmate cu bâte, au coborât dintr-o mașină și apoi s-au năpustit asupra rivalului din clanul sportivilor , cunoscut sub numele de Tomiță.

După ce a încasat o ploaie de lovituri, Tomiță s-a refugiat într-un bar din zonă , însă atacatorii l-au urmărit și l-au bătut până a leșinat.

Imediat după atac, cei patru agresori au fugit iar personalul barului a anunțat poliția.

Victima a fost preluată de ambulanță în stare de inconștiență și transportată la spitalul din Buzău.

Medicii nu se pot pronunța încă asupra evoluției stării de sănătate a rănitului, însă au confirmat că Tomiță ar fi suferit leziuni serioase în zona capului.

Poliția a demarat o anchetă în urma producerii acestui incident grav.

Citește și: Cum a început războiul între clanuri la Buzău

Războiul dintre cele două clanuri a fost declanșat în urmă cu șase ani, după o bătaie generală izbucnită într-in bar din cartierul Dorobanți 2 din municipiul Buzău.

UPDATE ora 19.00

Medicii de la Spitalul Județean din Buzău au declarat că victima agresiunii prin lovire cu corpuri contondente, se află în afara oricărui pericol.Tomiță din clanul sportivilor a fost lovit repetat în zona capului de agresori dintr-un clan rival, însă starea sa de sănatate nu este gravă.