VIDEO Spitalul din Nehoiu, redeschis pentru toți pacienții. Timp de cinci luni aici s-au tratat doar cazurile de Covid-19

Spitalul Orășenesc din Nehoiu primește, de miercuri, pacienți cu alte afecțiuni decât COVID-19, după aproape cinci luni în care unitatea a fost destinată exclusiv bolnavilor infectați cu coronavirus.

Cum numărul pacienților a scăzut semnificativ, autoritățile au decis să reamenajeze Spitalul Nehoiu astfel încât unitatea să primească și pacienți cu alte afecțiuni decât COVID-19.

Astfel, din cele 45 de paturi pe care Spitalul din Nehoiu le avea alocate pentru bolnavii cu coronavirus, vor mai rămâne doar zece paturi, alte 120 de paturi fiind destinate pacienților non-COVID.

Din cele zexce paturi rămase în continuare la dispoziția bolnavilor de COVID-19, cinci sunt la compartimentul de Boli Cronice și alte cinci, la Chirurgie. Restul secțiilor spitalului își revin, de miercuri, la activitatea de dinainte.

Și structura celorlalte spitale din județ care primesc bolnavi infectați cu coronavirus se modifică în sensul în care numărul paturilor destinate pacienților COVID-19 se reduce substanțial.