Vinerea neagră pe șoselele din Buzău. Zece persoane, transportate de urgență la spital

Zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unor accidente care s-au produs vineri pe mai multe durmuri intens circulate din Buzău.

Primul eveniment rutier, soldat cu doi răniți, s-a produs la primele ore ale dimineții, pe Bulevardul Unirii din municipiul Buzău, după ce un șofer bucureștean, în vârstă de 54 ani a intrat cu un autoturism direct într-un autobuz care circula regulamentar pe contrasens.

Impactul extrem de violent s-a soldat cu rănirea a două pasagere din mașina bucureșteanului, în vârstă de 57 și 65 de ani, ambele din București.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Un alt accident rutier s-a produs după câteva zeci de minute, pe DN 1B, la Merei.

Cinci tineri cu vârste între 18 şi 25 de ani au ajunsla Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Judeţean Buzău cu diferite răni, după ce masina cu care se deplasau s-a răsturnat pe câmp.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Buzău, autoturismul condus pe direcţia Prahova către Buzău, de către un şofer din Buzău, în vârstă de 18 ani, a fost scăpat de sub control şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor cinci ocupanţi ai maşinii, şoferul şi patru pasageri, tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital.
În cauză va fi deschis dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Un alt accident grav a avut loc pe DN2 E85, la ieșire din Poșta Câlnău. A fost o coliziune între trei autovehicule în urma căreia o persoană a fost rănită și a necesitat evaluare medicală.

Potrivit IPJ Buzău, în coliziune au fost implicate un autoturism, o autoutilitară și un autobuz, care se deplasau pe direcția Buzău către Vrancea, la volanul cărora se aflau trei conducători auto buzoieni, în vârstă de 75, 42 și 37 de ani.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferului de 75 de ani, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cel de-al patrulea accident rutirr s-a produs tot pe Bulevardul Unirii din Buzău, după ce șoferul unei autoutilitare a ignorat semnalul de ocolire a unui sens de mers și a intrat direct într-un autovehicul care vira regulamantar la stânga.

În urma izbiturii puternice, un copil de 9 ani, aflat în autoturism, a fost rănit, fiind transportat de urgență la spital.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

După lăsarea serii s-au mai produs încă două accidente rutiere în care au fost implicați și pietoni.

Astfel, traficul a fost dirijat pe DN2C, în Smeeni, după ce un autovehicul a surprins și a accidentat grav un pieton.

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoutilitara condusă pe direcția Pogoanele către Buzău, de către un șofer de 27 de ani, din Smeeni, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 53 de ani, din aceeași localitate, care s-ar fi angajat în traversarea drumului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ultimul incident rutier soldat cu o victimă s-a produs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Buzău.

Din primele date de la fața locului a reieșit că un autoturism condus pe direcția Centru către Parcul Crâng de către un șofer buzoian de 55 de ani, a surprins și a accidentat un pieton de 85 de ani, din Buzău, care s-ar fi angajat în traversarea drumului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Și in această cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.