Viorel Holban și-a anunțat demisia din funcția de subprefect al județului Buzău

Viorel Holban (PNL), unul dintre cei doi subprefecți ai județului Buzău, și-a anunțat demisia, vineri, din funcția pe care a deținut-o timp de opt luni. Decizia va fi analizată de Guvern, în următoarea ședință. Liberalul vrea mai mult timp pentru proiectele personale și activitatea politică.

În cadrul unei conferințe de presă, râmniceanul Viorel Holban a ținut să transmită câteva dintre expriențele trăite în mandatul său în calitatea de subprefect. De departe, spune el, gestionarea valului 4 al pandemiei de Covid-19 a fost misiunea cea mai solicitantă.

Totodată, Viorel Holban declară că a reușit ca, în scurtul său mandat la conducerea Prefecturii Buzău, să îmbunătățească simțitor activitatea Serviciului Permise și Înmatriculări Auto.

Tot la capitolul reușite, spune Viorel Holban, este și activitatea în ceea ce privește retrocedările pe Legea Fondului Funciar.

Viorel Holban a dezvăluit că a renunțat la funcția din prefectură pentru a se implica mai mult în proiecte personale, dar își va continua activitatea politică în cadrul Partidului Național Liberal.

Încă nu se știe cine îi va locul în funcția de subprefect, însă Viorel Holban își dorește ca cel care va fi numit în această postură să fie tot din Râmnicu Sărat.