VIDEO Primele lucrări din 2020 care vor schimba fața orașului Buzău

Muncitorii de la compania Primăriei Buzău,  Urbis Serv, lucrează la foc contimuu, în plină pandemie, pentru schimbarea la față a orașului.

Primele proiecte care vor avea un mare impact vizual pentru buzoieni sunt cele care prevăd amenajarea a 100 de locuri de parcare, chiar lângă biserica Sfinții Îngeri și sistematizarea străzii, Constantin Garoflid, din fața BCR.” Lucrările sunt foarte avansate pe porțiunea de stradă dintre primărie și BCR, pe strada Garofild cum a fost redenumită de curând. Aici s-a îngustat trotuarul, s-a reamenajat parcarea și s-a mai creat încă un sens de circulațiè , de la Trezorerie către centru. De asemenea lucrăm lîn paralel a parcarea de la MC Donalds dar și la pasajul.subteran de la Gara Buzău. Aici lucrările sunt avansate, muncitorii ajungând deja la tencuieli, urmând să renunțăm la gresie și să folosim un pavaj special, extrem de rezistent dar și de plăcut ca design.” ne-a declarat Directorul Tehnic al Urbis Serv, Dumitru Toader.

Primăria Buzău a hotărât încă de la începutul anulu, să pună la dispoziția buzoienilor mai multe locuri de parcare în centrul municipiului.

Lucrările de reamenajare a străzii din fața BCR, vor permite fluidizarea traficul rutier în centrul municipiului, întrucât se va putea circula pe ambele sensuri după finalizarea lucrarilor.