Tânără de 26 de ani din Ulmeni, surprinsă de un fermier în timp ce fura lucernă de pe o tarla din satul Băltăreți

Un fermier din județul Buzău a rămas în numai câteva ore fără lucerna de pe un lot aflat la câțiva kilometri distanță de gospodăria sa. Terenul îi fusese curățat în zorii zilei de o tânără dintr-o comună vecină, care tocmai se pregătea să termine de curățat terenul când a fost surprinsă de proprietar.

Proprietarul, un bărbat de 30 de ani, din comuna Pietroasele, a mers la primele ore ale dimineții să verifice tarlaua cu furaje din satul Băltăreți. În timp ce se apropia de teren, acesta a observat silueta unei femei care se grăbea să urce lucerna în culeasă într-o căruță.

Întrucât știa că nu tocmise vreun muncitor pentru recoltare, fermierul a realizat că îi este furată lucerna și a sunat imediat la 112.

„Polițiștii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Merei, au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Pietroasele despre faptul că a surprins o persoană în timp ce sustrăgea plante furajere de pe un teren ce-i aparţine”, transmite IPJ Buzău.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat principala bănuită ca fiind o tânără, în vârstă de 26 de ani, din comuna Ulmeni.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, iar polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.